Jogi nyilatkozat

Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez! A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az oldal üzemeltetője (Hartman-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Budapark, Paul Hartmann u. 8.)  előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az üzemeltető azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Szakmai anyagok menüpontban közzétett anyagok tartalmáért az üzemeltető nem vállal felelősséget, azzal nem feltétlenül ért egyet. Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldalon közzétett illetve hivatkozott, harmadik fél által létrehozott tartalmakért. Amennyiben Ön írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (e-mailben vagy a weboldalon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az üzemeltető azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az üzemeltetőt.

Az üzemeltető  fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az üzemeltető nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az üzemeltető kifejezetten kizárja.

A weboldal fejlesztését és üzemeltetését a Usernet végzi, minden működéssel, elérhetőséggel kapcsolatos problémát kérjük a www.usernet.hu oldalon észrevételezni.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése az üzemeltetőtől független, így azokért az üzemeltető felelősséget nem vállal felelősséget.